FESZTIVÁLOZZ INGYEN!

Többféleképpen is bejuthatsz ingyen a JAZZFŐVÁROS fesztiválra, örömmel várunk. Alább a módszerek:

1. 14 éven aluliaknak felnőtt kísérettel ingyenes a belépés!
Ha 14 éven aluli vagy (nem töltötted be a 15. életévedet 2022. aug. 7-én, vagy korábban), bejöhetsz ingyen, de csak felnőtt kísérettel. Fehér karszalagot fogsz kapni, amire rá kell írni a kísérőd nevét és mobilszámát!

2. Gyere önkéntesnek, segíts a fesztiválon!
Napi 3-6 óra munka segítés fejében végig ott lehetsz a fesztiválon ingyen. Korra, nemre való tekintet nélkül (pontosabban elvárás, hogy legyél 14 éven felüli). Ha középiskolás vagy, akkor a közösségi szolgálatodba beszámít a munkád! De felnőtteket is várunk! Jelentkezéshez töltsd ki ezt a kérdőívet!

3. Vegyél részt a JAZZFŐVÁROS futáson!
A JAZZFŐVÁROS futáson résztvevők a célbaéréskor az aznapi (2022. augusztus 6., szombat) programokra érvényes ingyenes karszalagot kapnak, sőt, fesztiválpólót is, abban tehetik meg a távot (mindenki által teljesíthető 2,3 km). Futás indul aug. 6-án 10.00-kor, nevezni 9.45 óráig lehet a Tó Hotelnél. A futásra 2500 Ft-os nevezési díj lesz. Utána sok más sportverseny és egyéb lehetőség, strandolás és éjjelig tartó élőzene várja a résztvevőket.

4. Vegyél részt a JAZZFŐVÁROS kerékpáros váltón!
A JAZZFŐVÁROS kerékpáros váltón családi, baráti, céges 2-4 fős csapatokat várunk. A résztvevők a célbaéréskor az aznapi (2022. augusztus 7., vasárnap) programokra érvényes ingyenes karszalagot kapnak, sőt, fesztiválpólót is, abban tehetik meg a távot (szabadon tervezhető 1 órás váltókerékpározás lesz, mindegy, hogy a csapat tagjai milyen elosztásban teljesítik csapatszinten az egy órát). Rajt aug. 7-én 9.00-kor, nevezni 8.45 óráig lehet a Tó Hotelnél. A kerékpározásra 2.000 Ft-os fejenkénti nevezési díj lesz. Utána sok más sportverseny és egyéb lehetőség, strandolás és délután négyig tartó élőzene várja a résztvevőket.

5. Ingyenes swingtáncparty augusztus 4-én, csütörtökön este!
A fesztivál nulladik napján, augusztus 4-én 17 órától jöhetsz be ingyen. Ha csak arra a napra jössz, narancssárga karszalagot fogsz kapni. 17 órakor body drumming, majd 18 órakor swingtánctanítás lesz kezdőknek, 19-23 óra között élőzene (a jazztábor résztvevőinek, majd tanárainak műsorát az angol-olasz-magyar Shirt Tail Stompers, a nemzetközi swingtánctársadalom egyik legnépszerűbb zenekara követi). Helyszín a Nagysátor, enni-innivalóról a gasztrósok gondoskodnak. Neked csak jönnöd kell (az 1. és 2. kapun is bejöhetsz) és élvezned az estét! Ingyen.

+1. Nem ingyen, de nagyon kedvezményesen: gyere féláron, 3.000 Ft-ért!
Pénteken és szombaton (aug. 5-6.) 21 órától mindössze 3.000 Ft-ért válthatsz jegyet! Akkor még pont elcsípheted a két utolsó Cargoport színpados és nagyszínpados produkciót, a Csúszda büfénél egy koncertet és a nagysátorban az aznapi all stars zenekart és a napzáró örömzenét. Ha csak bele akarsz kóstolni a fesztiválba, vagy nem akarsz rá sokat költeni, vagy csak éppen este érsz oda: összesen 5 órányi zene és fergeteges hangulat 3.000 Ft-ért, nem rossz ;)

Vasárnap (aug. 7.) is vehetsz 3.000 Ft-ért félárú jegyet az utolsó 2 órára, 14 órától, akkor még meghallgathatod a svéd Carling Family és a magyar Hot Jazz Band koncertjét! És kipróbálhatod a Decathlon Sportparkban a különböző játékokat, sporteszközöket 16 óráig. S ráadásul este strandzárásig fürödhetsz! Ez sem rossz...