FESZTIVÁLOZZ INGYEN!

Többféleképpen is bejuthatsz ingyen a JAZZFŐVÁROS fesztiválra, örömmel várunk. Alább a módszerek:

1. 14 éven aluliaknak felnőtt kísérettel ingyenes a belépés!
Ha 14 éven aluli vagy, bejöhetsz ingyen, de csak felnőtt kísérettel. Fehér karszalagot fogsz kapni, amire rá kell írni a kísérőd nevét és mobilszámát!

2. Gyere önkéntesnek, segíts a fesztiválon!
Napi 3-6 óra munka segítés fejében végig ott lehetsz a fesztiválon ingyen. Korra, nemre való tekintet nélkül (pontosabban elvárás, hogy legyél 14 éven felüli). Ha középiskolás vagy akkor a közösségi szolgálatodba beszámít a munkád! De felnőtteket is várunk! Jelentkezéshez töltd ki ezt a kérdőívet!

3. Vegyél részt a JAZZFŐVÁROS futáson!
A JAZZFŐVÁROS futáson résztvevők célbaéréskor az aznapi (2019. augusztus 3., szombat) programokra érvényes ingyenes karszalagot kapnak, sőt, fesztiválpólót is, abban tehetik meg a távot (mindenki által teljesíthető 2,3 km). Futás indul aug. 3-án 11.30-kor, nevezni 11 óráig lehet a Dombnál.

4. Ingyenes swingtáncparty augusztus 1-jén, csütörtökön este!
A fesztivál nulladik napján, augusztus 1-jén 17 órától jöhetsz be ingyen. Ha csak arra a napra jössz, kék karszalagot fogsz kapni. 18 órakor swingtánctanítás lesz kezdőknek (a Pepita Swing vezetőjével, Bulyáki Ákossal), 19-22 óra között élőzene (a magyar Bohém Trió és a francia-ausztrál-angol Jerome Etcheberry Trio), majd 22-23 óra között gépzene (DJ: Bulyáki Ákos). Helyszín a Strandszínpad, enni-innivalóról a Csúszda büfé gondoskodik. Neked csak jönnöd kell (az 1. és 2. kapun is bejöhetsz) és élvezned az estét! Ingyen.

+1. Nem ingyen, de nagyon kedvezményesen: gyere 21 óra után esti jeggyel!
Pénteken és szombaton (aug. 2-3.) 21 órától mindössze 2.000 Ft-ért válthatsz jegyet! Akkor még pont elcsípheted a második nagyszínpadi produkció végét, megnézheted majd a harmadikat, még két zenekart a nagysátorban (illetve a nagyszínpad előtti területen), valamint két órányi program és jam session vár még a táncsátorban is. Ha csak bele akarsz kóstolni a fesztiválba, vagy nem akarsz rá sokat költeni, vagy csak éppen este érsz oda: összesen 5 órányi zene és fergeteges hangulat 2.000 Ft-ért, nem rossz ;)