Közlekedés

Hogyan jutsz el Kecskemétre és a fesztiválra a legegyszerűbben? Alább minden információ egy helyen!

Kecskemét az ország közepén van, nagyon egyszerűen el tudsz jutni a fesztivál helyszínére. Autóval, vonattal, busszal, sőt telekocsival is. (A biciklit, gyalogos lehetőségeket és a katonai repülést most nem részletezzük.) A JAZZFŐVÁROS helyszíne a Benkó Zoltán Szabadidőközpont (Domb Beach) szabadstrandja melletti nagy füves terület, cím szerint a Csabay Géza körúton (ld. a térképet alább), a kórház és a Kecskeméti Fürdő között. (Részletes fesztiválhelyszín-térkép az oldal alján!)

AUTÓVAL: Az M5-ös autópályáról a Kecskemét-Centrum/Lajosmizse, vagy a Kecskemét-Nyugat kijáratnál is lejöhetsz, követheted a táblákat, a fenti térképet, vagy a GPS-edet. Parkolni a fesztivál területe mellett tudsz a hátsó kapunál, itt lesz egy külön parkoló a fesztiválterületen belül. A fenti térképen a JAZZFŐVÁROS felirat alatt, a Tatár sor folytatása a füves területnél. GPS koordináták: 46.903819, 19.666032

VONAT: itt nézd meg a menetrendet, majd érkezés után szállj fel a szomszédos autóbuszállomáson a minden egész órában induló 21-es, vagy a minden óra harminc perckor induló 22-es buszra (itt a menetrend), amivel 10-11 perces buszutat követően (az SZTK-nál szállj le!) kb. 5 percet kell gyalogolnod. Ha városközponti szállodában laksz, akkor a főtér az állomástól 8-10 perc séta (persze mehetsz busszal, taxival is).

AUTÓBUSZ: ugyanaz a helyzet, mint a vonatnál (egymás mellett van a vonat- és a buszállomás), itt a távolsági autóbuszmenetrend.Fesztiválhelyszín:
1. Nagyszínpad
2. Cargoport színpad
3. Nagysátor
4. Kissátor
5. Neumann Platz
6. Gasztroplacc
7. VIP-sátor
8. Decathlon Sportpark
9. Pohárpont
10. Jazzbutik
11. Parkoló
12. Szervezői parkoló
13. VIP-parkoló
Narancssárga körök: WC, mosdó